Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij VDS Autoservice in Boxtel aan het juiste adres.

Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt: VDS Autoservice is altijd de beste keus.

  • Onderhoud alle merken (gespecialiseerd in VW/AUDI)
  • schadeherstel
  • APK keuring
  • gratis vervangend vervoer
  • levering, montage van orginele en after-market onderdelen & accessoires
  • herstel en vervanging autoruiten
  • inbouw van carkits
  • periodieke (her)keuring van SCM alarmsystemen

De airconditioning van uw auto heeft onderhoud nodig!

Uw auto airco zorgt voor schone lucht in uw auto. In de zomer lekker koel en in de herfst/winter vochtvrij voor onbeslagen ramen.

Airco onderhoud krijgt uw auto echter niet automatisch bij een grote of kleine onderhoudsbeurt in de garage. Dit onderhoud vereist namelijk geavanceerde apparatuur en gediplomeerde vakmensen die weten hoe je de airco kunt testen, onderhouden en repareren.

Goed functioneren van uw airco wordt onder andere mogelijk gemaakt door koudemiddel dat in het systeem circuleert. Het koudemiddel bevat tevens een smeermiddel die de compressor smeert. Te weinig koudemiddel betekent dus onvoldoende smering, wat schade aan uw systeem kan veroorzaken.

Er is altijd natuurlijke lekkage van koudemiddel. Zelfs bij optimaal gebruik verliest uw airco jaarlijks ca. 10% aan koudemiddel. Laat daarom elk jaar uw airco controleren.

Ook het interieurfilter is een aandachtspunt bij het onderhoud van de airco. Het tijdig vervangen van dit filter voorkomt nare geurtjes in de auto.

U kunt bij VDS terecht voor de aanschaf van nieuwe personenwagenbanden van alle bekende merken. Bijvoorbeeld Continental, Vredestein of Pirelli autobanden.

Ook is het mogelijk om gebruikte banden aan te schaffen. Deze zijn door ons gecontroleerd op gebreken en hebben een minimale profieldiepte van 5mm.

Bij ons kunt u uw personenwagenbanden laten controleren op de juiste montage en bandenspanning.

Door uw banden te laten balanceren voorkomt u een onstabiele wegligging en trillingen van uw stuur of dashboard.

Ook gaat u onnodige slijtage tegen. Door uw banden te laten balanceren, bevordert u dus uw veiligheid en rijcomfort.

VDS kan geavanceerde voertuig diagnose uitvoeren voor een groot aantal merken. Dit allemaal via de OBDII poort van uw auto. Tevens beschikken wij over originele diagnose-apparatuur om VW, AUDI en SEAT uit te lezen.

Ook is het mogelijk om Autosleutels (opnieuw) te programmeren.